Se celebren els premis “Ídolo”

És la primera edició dels premis pels creadors de contingut online

Firmat per Guillem Pont, Eva Ferrer, Joan Verge, Pol de Casacuberta i Roger Morales

Els premis “Ídolo”, l’esdeveniment que premia els creadors de contingut i influencers més reconeguts d’Espanya, van tenir lloc el passat 24 de març. La gala, organitzada per Dulceida i The Music Republic, va celebrar-se al teatre Rialto de Madrid. Entre els guanyadors més populars es troben Auronplay, Ibai Llanos, Laura Escanes i LolaLolita. Aquesta  última va endur-se el premi a tiktoker de l’any.

El vestuari ha estat del més comentat de la cerimònia. El vestit que més ha agradat i el que més ha circulat per les xarxes ha estat el de la Marta Diaz. També han sorprès els vestits de Ana Milán i Maria Pombo.

I si parlem de la Maria Pombo, també hem de mencionar que ha obtingut nominacions en tres categories diferents, i no només en una com la majoria de candidats. Altres creadors de contingut que han optat a premis en diverses categories han estat Ibai Llanos (3 categories), Auronplay (2 categories), TheGrefg (2 categories) i C. Tangana (2 categories).

Els guanyadors els ha triat un jurat d’onze membres i la gala va ser presentada per l’Ana Milán, l’actriu coneguda pels seus papers a les sèries Física o química i Cámara café. També van fer acte de presència a la cerimònia creadors famosos de contingut que no tenien cap nominació.

Redactor junior

close